Om oss

Iqona startade 2012 med ambitionen att leverera produktkommunikation som speglar kundens varumärke på bästa sätt. Vi har sedan dess jobbat med såväl mindre nystartade företag som några av världens största varumärken. Idag levererar vi bättre än någonsin funktionella och personliga produkter där ditt företag är den tydliga avsändaren. Oavsett omfattning kan vi tack vare en skalbar organisation producera och leverera varor efter varje uppdrags förutsättningar.

Vi vill att det ska vara enkelt att beställa profilerade produkter och vi hjälper dig hela vägen, med allt från produktförslag till leverans av färdiga produkter. Hos oss har du alltid en personlig säljkontakt med högt engagemang och stort kundfokus.

Du är i gott sällskap

Kundanpassade produktioner

Hittar du inte de produkter du söker? Vi har även lösningar för dig som vill beställa produkter utanför vårt standardsortiment. Vi hjälper dig med specialanpassningar, större kvantiteter, helhetskoncept eller att ta fram helt nya produkter.

Vi jobbar hårt för att alla våra produktioner alltid ska hålla en hög och jämn kvalitetsnivå och är väldigt selektiva när det kommer till vilka fabriker vi samarbetar med. Med full kontroll på hela produktionsprocessen kan vi leverera starka och unika koncept som skapar värde – både för dig och dina kunder. Oavsett om det handlar om enstaka mindre uppdrag eller större komplicerade projekt.

Se våra tidigare jobb här.

Miljö- & hållbarhet

Klimatförändringar och ökade klyftor världen över är två av vår tids största utmaningar. Dess konsekvenser påverkar hela vår planet och alla som lever på den – vilket gör det till en viktig utmaning för alla industrier. Vi vet att det inte finns någon magisk formel för att uppnå hållbarhet, men ansvarsfulla inköp är grundläggande för att kunna skifta marknaden i rätt riktning. Genom att välja material och produkter som hjälper till att minska miljöpåverkan och ställa krav på arbetsvillkor och mänskliga rättigheter kan vi alla hjälpa till.

En annan viktig hållbarhetsaspekt är kvalitet. Trots ett stort sortiment är vi måna om att våra produkter ska vara av god kvalitet. Det gör att produkterna används länge och på så sätt minskar påverkan på miljön. Samtidigt som de ger ett större värde för dig. Nedan är ett urval av certifieringar du kan hitta på produkter i vårt sortiment.