Förpackningar & Påsar

Oavsett vad du behöver förpacka kan vi hjälpa dig att utforma emballage helt utifrån dina behov. Vi producerar förpackningar och bärkassar som förhöjer köpupplevelsen, skapar mervärde och fortsätter att kommunicera ditt varumärke långt efter avslutat köp. I papper, kartong, plast och metall, eller en kombination.

Produktmedia

Profilprodukter är ett effektivt verktyg för att bygga varumärkeskännedom. Med full kontroll på hela produktionsprocessen kan vi leverera starka och unika koncept som skapar värde – både för er och era kunder.

Vi tror att vägen till framgång och ett starkt varumärke är att satsa på produkter som på ett relevant sätt tilltalar målgruppen, både när det gäller form och funktion. Därför är vi alltid måna om att analysera syfte och målbild innan vi föreslår lämpliga lösningar. Oavsett det är en standardiserad produkt med tryck eller en helt specialproducerad lösning.

Profil- & yrkeskläder

Med rätt komfort presterar du bättre. Vi levererar funktionella kläder som låter dig prestera på topp oavsett var och i vilken situation du befinner dig. Storlekar som passar, plagg som fungerar och tyger som håller.

Vi ser också till att rätt märkning kommer på rätt plagg. Tryck, brodyr, märken och etiketter, vi tar hand om hela processen.

Trycksaker & display

Vi erbjuder individuellt utformade trycksaker, som visitkort, flyers, böcker, mappar, kataloger och broschyrer. Egen produktion i kombination med samarbetsavtal med noga utvalda tryckerier ger kostnadseffektiva och tidsbesparande lösningar.

Utöver tryck på papper och kartong tar vi fram innovativa displayprodukter och portabla reklamsystem som optimerar ditt budskap utifrån ett ekonomiskt och användarvänligt perspektiv. Roll-ups, vepor, beachflaggor och displaylösningar producerade av ledande tillverkare.